Kérdése van? +36709415993
Még füstösebb ízt szeretne varázsolni ételeinek? Gázgrillel rendelkezik, de hiányzik Önnek a faszenes grillekre jellemző, tipikus füstös íz? Egyedi ízélménnyel szeretné meglepni vendégeit? Ez a kicsi, látszólag nem feltűnő "lyukakkal ellátott fémdoboz" magasabb szintre emeli a grillezés élményét, egyenesen a grillezés mesterei közé.
A leleményesen megtervezett, rozsdamentes acélból készült füstölő dobozba faforgácsot vagy fadarabokat helyezhet el és könnyedén lezárhatja. Elhelyezhető a gázgrill égői közé, vagy a faszenes vagy elektromos grill rostélyára. Használható, mint elektromos, gáz - és faszenes grilleken is.
A grill felmelegítése és a fedél lezárása után füst szabadul fel a füstölő dobozból, amely kitölti a grill belsejét, és a grillezett hús, hal vagy más különlegesség egyedi füstös aromát kap. A G21 füstölő doboz kiválóan alkalmas sajt, gyümölcs és zöldség füstöléséhez is.
A lezárható G21 füstölő doboz erős és stabil, ellenálló magas hőmérsékleten is. Rozsdamentes acélból készítettük és a fedél alján apró nyílásokkal láttuk el. Ezeknek a nyílásoknak köszönhetően a füst felszabadul a dobozból, és kitölti a grill belsejét.
A G21 füstölő doboz kompakt, méretei 23 x 9 cm, magassága 4 cm, így könnyen elhelyezheti a gázgrill égői közé, vagy a faszenes és elektromos grill rostélyain.
A füstölés ideje alatt hagyja becsukva a grill fedelét, hogy a füst belül áramolhasson.
Beáztatni, vagy nem? Használat előtt javasoljuk a faforgács vagy fadarabok beáztatását, hogy füst kelletkezzen és a darabok ne égjenek el. Az áztatás után alaposan nyomja ki a vizet, a túlságosan nedves forgács vay darabok füstölés helyett csak párolognának.
A G21 füstölő dobozba való faforgács vagy fadarabok választásánál széles tere van a kísérletezésre és felfedezésre. Próbáljon ki különböző féle fákat, az ízek skálája hihetetlen. A diófa forgács vagy darabok marha- vagy sertéshúshoz alkalmasak. A dióforgácsból keletkezett füst erős és nagyon aromás.
Az almafa ideális sertés- és baromfihúshoz, füstös aromája finom és édes.
A cseresznyefa kiváló és sokoldalú, alkalmas sertéshúshoz, marhahúshoz, baromfihoz és vadhúshoz. Édes és finom íz, amely jól keveredik más fás növényekkel.
Az éger darabok ideálisak halakhoz és baromfihoz. Füstjük lágy és édes illatot kölcsönöz a húsnak.